Skåle med dyr


Min ide med dyrefadene og skålene var at lave serveringsfade og små skåle hvor dekorationen tydeligt ses selvom fadet er fyldt med mad. Dekorationen skulle derfor ikke kun være i bunden af fadet, men også rejse sig fra fadet - og der kom ideen med at sætte forskellige dyr på fadene. Dyrene bliver en humoristisk oprejst dekoration, på det klassiske keramiske emne – serveringsfadet.

Skålene med dyr er tænkt til slikskåle, til salt/ pebber, til at ligge sine smykker på, eller til at servere mad eller snacks på. Det er f.eks. oplagt at servere bananchips i en skål med en lille abe, eller til et tappasbord, at servere små stykker pølse i en grise- eller koskål, og gedeost på en skål med en ged...

Men ikke alle dyreskåle er lige oplagte at servere noget bestemt i, så ejren af skålen skal være kreativ og selv finde skålens funktion ud fra skålens farve, dekoration og dyr.

Jeg kan godt lige ideen om, at skålens ejers fantasi bliver udfordret, ved at skålens funktion ikke umiddelbart er let-aflæselig.
Jeg laver skålene med følgende dyr:

Gorilla
Abe
Ged
Lam
Høne
Hane
Orne
So
Pingvin
Mops
Kat
Elg
Ko
Ugle
Kamel
Flodhest


Størrelse:

10,5*10,5 cm.


Pris:

300 kr.